De Zeventig Boeken (Video)

2022 - 2024 3 seasons - 100 episodes

19 uur 36 minuten total length

Speaker

De Zeventig Boeken - Korte (en minder korte) overdenkingen voor uw dagelijkse Geestelijke voeding, geinspireerd door de Zeventig Boeken.

Sorteer Andersom

1

Gods woord is onveranderlijk ~ IK BEN (exod.3:14)09 minutes

Publication: 1 month ago Duizenden jaren geleden is het woord van God opgetekend. Dat wij HIJ gesproken heeft ligt vast. Daar zal Hij nooit op terug komen en is een stabiel gegeven in deze turbulente tijd. We weten precies wat het "doel einde" van de ene God is, namelijk 1 Kor.15:28. Het is een grote gift van de ene God dat wij het (geschreven) woord elke dag opnieuw mogen lezen en onderzoeken. Fantastisch toch!

2

Valt er nog wat te lachen? Jazeker! (Gen.21)03 minutes

Publication: 1 month ago Als je om je heen kijkt en naar het nieuws luistert dan wordt je somber, waar gaat het naar toe? Maar als je God's woord mag kennen, en in het bijzonder de beloften, dan ga je lachen. Want dan weet je dat God uiteindelijk iedereen doet lachen. Niet als een 'stand-up comedian', maar Hij laat lachen vanuit het hart, in grote dankbaarheid en blijdschap !

4

Wie heeft gezondigd, deze of zijn ouders (Joh.9). Eindelijk antwoord op 'de waarom is er ... vraag'10 minutes

Publication: 2 weeks ago In tien minuten tijd krijgt u het puur Schriftuurlijke antwoord op de waarom vraag (waarom is er zo veel ellende in deze wereld) Onze Heer geeft duidelijk antwoordt op deze vraag (Joh.9 de blind geborene).

5

16 redenen : God is de Redder van alle mensen03 minutes

Publication: 1 week ago Er zijn zoveel misverstanden over redding. Daarom zestien redenen waarom God de Redder is van alle mensen. Alle? Jazeker, allen! Het filmpje duurt maar drie minuten, kijk en deel het met aderen.

6

Boos worden, boos zijn ... en dan ? (Efez.4:26)10 minutes

Publication: 3 days ago Mogen wij (gelovigen) eigenlijk wel boos worden of boos zijn? En moeten wij (gelovigen) ons best doen om niet boos te worden? Hoe zit dat? Gelukkig verteld de apostel Paulus in de "Efeze brief" hoe om te gaan met boosheid (toorn).

New episodes

Alle seizoenen

Season 1 - 2022
Season 2 - 2023
Season 3 - 2024